Verstuur hier uw reserveringsaanvraag!

Corona maatregelen De Tureluur

De camping is open!

_

Heeft u een vakantie gepland staan bij “ De Tureluur” of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

_

Veel gestelde vragen:

_

Gaat de camping open?

De camping is per 15-03-2022 geopend.

_

Gaat de groepsaccommodatie open?

We volgen hierbij de richtlijnen van de betrokken instanties. Normaal gesproken zijn er ruim 50 slaapplaatsen op 4 slaapzalen, maar dat is nu natuurlijk beperkt. Bij kleinere aantallen willen we ook zeker in gesprek over het aanpassen van het minimumtarief. Neem daarover gewoon contact met ons op. We denken graag mee!

_

Wat doen jullie om het virus te voorkomen?

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

_

  • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom.
  • We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten.
  • Betalingen hebben wij bij voorkeur via bankoverschrijving. We willen overdracht via contant geld zoveel mogelijk voorkomen.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

_

  • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje.
  • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden. Wij zorgen dat er voldoende zeep en desinfectiemiddelen beschikbaar zijn.

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen ondanks alles toch een fijn verblijf van te maken!

_

Kan ik mijn verblijf annuleren?

Normaliter gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden van De Tureluur / VeKaBo. Wanneer een verblijf wordt geannuleerd in verband met het corona virus, gaan we echter graag met u in gesprek over het vinden van een passende oplossing. Het coronavirus raakt ons immers allemaal. Wij bieden u in zo’n geval aan om uw verblijf kosteloos om te boeken.

_

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de manier waarop wij omgaan met corona? Neem dan gerust contact met ons op via 0627135423 of info@detureluur.com.